Veel mensen hebben last van een onzuivere huid. Een onzuivere huid wordt vaak gekenmerkt door acne en grove poriën. De huid ziet er ook vaak dof en vlekkerig uit. De oorzaak hiervan heeft onder andere te maken met een trage(re) cel vernieuwing van de huid. Hierdoor blijven de beschadigde of dode huidcellen langer op de huid aanwezig. Een oplossing voor dit probleem is een Neoderma Biopeeling. Deze kruidenpeeling (bekend als bio peeling) is ontwikkeld door een dermatoloog / cosmetoloog en is gebaseerd op een combinatie van planten ingrediënten, algen en essentiële oliën.

De Biopeeling zorgt ervoor dat de celdeling van de huid versneld gaat (normaal in ongeveer 28 dagen d.m.v. Neoderma in 10 dagen). Hierdoor wordt het metabolismevan de huid en de productie van collageengestimuleerd. De Biopeeling heeft een therapeutischeen verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Doordat de huid intact blijft behoudt deze zijn veilige bescherming.

De Bio-Peeling vermindert huidproblemen als:

  • acne
  • acne littekens
  • pigmentvlekken
  • huidveroudering
  • slecht doorbloede huid

Al na 1 bio peeling behandeling zie je duidelijk resultaat! Je huid ziet er meteen veel stralender en egaler uit. Ook verbetert het de bloedcirculatie en normaliseert het de productie van talg, de immuniteit en alle functies van de huid. Het meest optimale resultaat bereik je met een kuur van 3 behandelingen in 20 dagen.

Voor wie is de Neoderma Biopeeling geschikt

De Neoderma biopeeling is voor iedereen geschikt. Voor zowel mannen als vrouwen, voor het gezicht, maar ook voor andere delen van het lichaam. En voor alle huidtypen (ook voor de donkere huid). Daarnaast kun je ook de biopeeling op elk gewenst moment in het jaar ondergaan. Dus ook gedurende de zomermaanden.

Hoe werkt de Neoderma Biopeeling

Je huid wordt goed gemasseerd met de Neoderma biopeeling. Deze peeling is biologisch en bestaat daarom alleen uit natuurlijke producten en heeft een vrij specifieke geur, vaak vergeleken met de geur van nat hooi. De peeling bevordert de cel vernieuwing en de productie van collageen en elastine in de huid. Daarnaast verbetert het de bloedcirculatie en normaliseert het de productie van talg, de immuniteit en alle functies van de huid. Indien je last hebt van acne in een heftige vorm kan het zijn dat de acne vlak na de behandeling wat erger wordt. Dit is normaal en nodig om daarna uiteindelijk te kunnen verminderen.

Na de peeling zal de huid een rode gloed krijgen wat na minstens 48 uur verdwijnt. 3 dagen nadat u de peeling heb ondergaan begint de huid te schilferen. De Neoderma Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.

Wat is het resultaat van de Neoderma biopeeling?

Direct na de eerste behandeling ziet u al resultaat. De huid ziet er mooier en gezonder uit, en dit zal in de dagen na de behandeling alleen nog maar meer verbeteren. Als u last heeft van heftige acne, kan het zijn dat de acne vlak na de behandeling even tot uiting komt. Dit is normaal en nodig om daarna weer te kunnen herstellen en verbeteren.

U kunt kiezen voor een eenmalige behandeling of een behandeling in kuurvorm. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw huidproblemen. Positieve resultaten zal niet lang op zich laten wachten. Vaak levert een biopeeling kuur betere resultaten op dan een eenmalige behandeling.

Belangrijk:

Daar dit geen gewone behandeling is maar een intense therapie, gelieve deze informatie in acht te nemen:

  • veel water drinken: liefst 2 liter per dag.
  • elke dag zonbescherming dragen: liefst Spf 30

Heeft U de Biopeeling of Biopeelingkuur ondergaan?

Dan tijdens en tot een week na de laatste behandeling:

  • niet onder de zonnebank;
  • niet het behandelgebied laseren dmv laserontharing

Wist u dat?

Wist u dat de Neoderma Bio-Peeling ook toegepast kan worden in de zomermaanden? Het is zelfs een aanrader om 8-10 dagen voor uw vakantie een Bio-Peeling behandeling te ondergaan, omdat deze ervoor zorgt dat u mooi egaal bruin wordt.

In principe kunt u al 24 uur na de Neoderma Bio-Peeling in de zon, mits u de huid beschermt met de Blue Blood Sun Cream (met Perfluorcarbon). Deze dient u om de 3-4 uur opnieuw aan te brengen.

Heeft u aanleg voor pigmentvlekken? Dan is het belangrijk (ook zonder Bio-Peeling) altijd goede zonbescherming te gebruiken!

Geinteresseerd?

Maak snel en makkelijk een afspraak via het online boelingssysteem.

Maak een afspraak