Dat waxen steeds populairder wordt voor zowel vrouwen als mannen, dat merkt Feel Smooth ook, mits gedaan door de juiste waxsalon!

Waxen doet wel eventjes pijn, daar zijn we eerlijk over. Maar je krijgt er ook veel voor terug: het haar blijft wekenlang weg en je huid voelt heerlijk zacht en schoon aan. Zeg maar dag tegen die stoppels, ingegroeide haren en jeuk.

Feel Smooth is de waxsalon dat jou graag helpt om dit tijdrovende en energiezuipende klus uit jouw handen te nemen, in ruil daarvoor krijg jij een zeer comfortabele waxbehandeling en loop je smooth het salon weer uit! We werken met de beste producten en technieken waardoor we je comfortabel en zonder al te veel pijn kunnen waxen. Begrip voor de klant staat bij ons centraal, we zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt.

Onze Smooth Babes zijn gespecialiseerd in het waxen van zowel het lichaam als het gezicht. Onze specialiteit is de Brazilian of Boyzilian, maar je kunt bij ons ook terecht voor andere lichaamsdelen.

Denk jij aan een Brazilian waxbehandeling?

De Brazilian (of Boyzilian) Wax is de meest populaire waxbehandeling bij Feel Smooth. Bij de Brazilianwax wordt je gehele schaamstreek (down there), bikinilijn en bilnaad meegenomen. Onze waxspecialist zorgt ervoor dat jij een FEEL SMOOTH gevoel krijgt wanneer je klaar bent met je waxbehandeling, en geloof ons, het valt echt mee! Bij Feel Smooth hanteren we een hoog hygiene-niveau, onze waxspecialist gebruikt handschoenen en doet niet aan double dipping met de spatels!

Overtuigd?

Boek jouw Brazilian of Boyzilian wax nu!

Maak een afspraak