Ter voorbereiding thuis:

Voor het beste waxresultaat zorg ervoor om 2 – 3 weken niet te scheren of te knippen; een halve cm lang zou prima zijn als je voor de (eerste) waxbehandeling komt. Thuis kun je een paar dagen van te voren zachtjes scrubben om de huid en haren te versoepelen, zodat het waxen nog makkelijker gaat. Je kan bij ons je opfrissen voor de behandeling als je thuis daar geen tijd voor hebt gehad.


Ter voorbereiding in de waxruimte:

Je huid moet schoon zijn voor de behandeling. Voor de intieme behandelingen zoals de Brazilian zul je je onderkleding geheel uit moeten doen. De bovenkleding mag je aanhouden. We begrijpen dat je je een beetje onzeker voelt maar de ervaring is zodra je eenmaal op de stoel ligt dat dat gevoel al snel weg is. We zijn in geen geval bezig met hoe je eruit ziet, we zorgen er juist voor dat je je op je gemak voelt.


Doet waxen pijn?

Waxen voel je wel maar over het algemeen valt het eigenlijk wel mee. Het is lastig uit te leggen wat je voelt maar het is zeker minder pijnlijk dan je verwacht. Wij hebben ook wat tips waarbij je goed kan ontspannen. Uiteindelijk als je het vaker hebt gedaan wordt het haar minder en daardoor ook steeds minder pijnlijk.
Tegenwoordig zijn de producten, kennis en behandelingen zo verbeterd dat daardoor zelfs het waxen bij intieme delen meer toegankelijk is geworden. Je zult merken in de wachtruimte ben je een beetje zenuwachtig maar het is ook zo weer voorbij. Het geeft een ontspannen en zeker gevoel, het resultaat is zeker de moeite waard.


Na het waxen

Om het beste resultaat uit je behandeling te halen.

  • Hou je huid schoon, raak de behandelde huid alleen aan met schone handen
  • Vermijdt warmte en wrijving 24 tot 48 uur
  • Douche niet te heet
  • Ga niet naar de sauna of zonnebank direct na de behandeling
  • Draag geen knellende kleding
  • Na 3 dagen de huid 2 tot 3 keer per week scrubben en verzorgen(zie bij de verzorgingsproducten voor thuis)